Ervaar. Leer. Deel.

Ben jij gedreven, nieuwsgierig, ambitieus en barst jij van de energie? Wil jij kennis en ervaring halen of juist brengen?

Doe een klus, loop een dag mee of ruil eens van baan bij een collega gemeente. En dat gewoon binnen je huidige contract.

Meld je nu aan.

Meld je aan Hoe werkt het?

Ervaar. Leer. Deel. Zoals jij dat wilt...

Doe een opdracht

Lijkt het je leuk om af en toe een opdracht te doen in een andere gemeente, meld je dan hieronder aan. Jij bepaalt welke klussen je aanneemt. Tegelijkertijd kunnen deelnemende gemeenten met jou in contact komen.

Het plaatsen van een opdracht door gemeenten is zo simpel als het sturen van een tikkie. Via het platform kom je in contact en zodra er een match is voor een tijdelijke klus, regel jij het verder met de opdrachtgevende gemeente.

Jouw organisatie hoeft niet aangemeld te zijn bij ons. Jij kunt zelf bepalen of je een klus buiten de deur doet. Jij bent in charge!

Loop een dag mee

Wil je op een leuke manier eenvoudig ergens ervaring opdoen? Loop dan eens een dag mee bij een andere organisatie.

Gemeenten hebben de mogelijkheid om de projecten waar ze trots op zijn op ons platform te plaatsen. Jij kunt je aanmelden om een dag mee te lopen en je krijgt op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken. Op deze manier leer je van anderen en wellicht draait het project volgend jaar ook in jouw gemeente.​

Ruil van baan

Wil je echt ervaren hoe het er bij jouw collega aan toe gaat? Ruil dan eens van baan! Via ons platform is het mogelijk om met collega’s in contact te komen en voor een korte periode van baan te wisselen.

Leren staat centraal. Jij neemt jouw ervaring en expertise mee naar een andere organisatie, maar je neemt ook waardevolle kennis en energie mee terug om in te zetten in je eigen organisatie.

Jij geeft aan of je open staat voor een baanruil en wij gaan jou actief matchen met gelijkwaardige collega’s. Bij wederzijdse interesse ontstaat er een match en kan het avontuur beginnen.​

Deel jouw idee

We leven in een uitdagende tijd, waar we elkaar nodig hebben. Dat betekent op zoek naar creatieve ideeën. Heb jij of jouw gemeente een bruikbaar idee wat je wil delen, doe dat dan direct op ons ideeënplein.

Door jouw bruikbare idee te delen kunnen we er samen voor zorgen dat we door deze moeilijke tijd komen. Dat betekent dus ook dat jij gebruik kan maken van ideeën van anderen. Samen staan we sterker.

Stichtse Vecht verlegt de grenzen, samen met degemeentevannu

Met als thema “Verleg je grenzen” heeft de gemeente Stichtse Vecht de handen ineen geslagen met degemeentevannu. Hiermee is Stichtse Vecht de eerste gemeente in de regio Utrecht en ook de eerste gemeente die het netwerk opengooit en beschikbaar stelt voor iedereen in Nederland. Wij spraken gemeentesecretaris Frank Halsema over dit initiatief om meer kennis en ervaring met elkaar te delen.

Lees verder…

Maak als gemeente gebruik van ons dagelijks groeiende netwerk

Behoefte aan specifieke kennis? Heb je een tijdelijke klus? Of is er voor dat ene beleidsstuk wel urgentie, maar geen capaciteit?

Meld je dan nu aan en versterk direct je eigen organisatie met een professional van een collega gemeente.

Meld je aan als Gemeente

Gemeenten zijn onmisbaar

Gemeenten krijgen steeds vaker meer verantwoordelijkheid. Dit maakt de gemeentelijke professional belangrijker en zelfs onmisbaar.

Wij geloven dat de kennis, expertise en energie van deze professionals beter en breder kan worden ingezet dan alleen in de eigen gemeente.

Logo vierkant