Blijf in contact

Het zijn bijzondere tijden. Voor gemeenten, gemeenteambtenaren, voor iedereen. Tijden waarin we elkaar nodig hebben. Vooral voor de vitale processen is het zaak dat gemeenten in verbinding blijven met elkaar en te zorgen dat er voldoende capaciteit is om ze te blijven uitvoeren.

We zetten graag ons platform in om deze capaciteitbehoefte zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat deze wordt ingevuld. Ben je een gemeenteambtenaar en wil je graag van waarde zijn? Meld je dan aan!

Ben je geïnteresseerd als gemeente, laat het ons weten via deze weg.

Lees verder

Ervaar. Leer. Deel. Zoals jij dat wilt...

Doe een opdracht

Lijkt het je leuk om af en toe een opdracht te doen in een andere gemeente, meld je dan hieronder aan. Jij bepaalt welke klussen je aanneemt. Tegelijkertijd kunnen deelnemende gemeenten met jou in contact komen.

Het plaatsen van een opdracht door gemeenten is zo simpel als het sturen van een tikkie. Via het platform kom je in contact en zodra er een match is voor een tijdelijke klus, regel jij het verder met de opdrachtgevende gemeente.

Jouw organisatie hoeft niet aangemeld te zijn bij ons. Jij kunt zelf bepalen of je een klus buiten de deur doet. Jij bent in charge!

Loop een dag mee

Wil je op een leuke manier eenvoudig ergens ervaring opdoen? Loop dan eens een dag mee bij een andere organisatie.

Gemeenten hebben de mogelijkheid om de projecten waar ze trots op zijn op ons platform te plaatsen. Jij kunt je aanmelden om een dag mee te lopen en je krijgt op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken. Op deze manier leer je van anderen en wellicht draait het project volgend jaar ook in jouw gemeente.​

Ruil van baan

Wil je echt ervaren hoe het er bij jouw collega aan toe gaat? Ruil dan eens van baan! Via ons platform is het mogelijk om met collega’s in contact te komen en voor een korte periode van baan te wisselen.

Leren staat centraal. Jij neemt jouw ervaring en expertise mee naar een andere organisatie, maar je neemt ook waardevolle kennis en energie mee terug om in te zetten in je eigen organisatie.

Jij geeft aan of je open staat voor een baanruil en wij gaan jou actief matchen met gelijkwaardige collega’s. Bij wederzijdse interesse ontstaat er een match en kan het avontuur beginnen.​

Stel je vraag

Hoe fijn is het als je even niet verder komt in je werk, dat je dan de hulp van een collega kan inroepen? We zijn met ruim 166.000 collega’s, dus er is altijd iemand die je verder kan helpen.

Door je vraag te plaatsen, of door direct contact te zoeken met een collega van een andere gemeente creëer je een netwerk waar je op terug kan vallen. Kennis vloeit minder snel weg en we hoeven niet direct voor elke hulpvraag een marktpartij te benaderen.

Laat een collega van een andere organisatie ook eens kritisch meelezen bij de stukken die jij hebt geproduceerd. Samen staan we sterk.

Maak als gemeente gebruik van ons dagelijks groeiende netwerk

Behoefte aan specifieke kennis? Heb je een tijdelijke klus? Of is er voor dat ene beleidsstuk wel urgentie, maar geen capaciteit?

Meld je dan nu aan en versterk direct je eigen organisatie met een professional van een collega gemeente.

Meld je aan als Gemeente

Gemeenten zijn onmisbaar

Gemeenten krijgen steeds vaker meer verantwoordelijkheid. Dit maakt de gemeentelijke professional belangrijker en zelfs onmisbaar.

Wij geloven dat de kennis, expertise en energie van deze professionals beter en breder kan worden ingezet dan alleen in de eigen gemeente.

Logo vierkant