Algemeen

Deze functionaliteit hebben we op ons platform gehad, maar helaas heeft LinkedIn de integratie van hun informatie op andere websites flink ingeperkt. Het is mogelijk om een verbinding te leggen met LinkedIn, maar de mate van informatie die je kan importeren is dermate summier dat we hebben besloten om deze link niet te benutten. Dit betekent dus dat je je profiel eenmalig zelf moet aanmaken. Dit is ongeveer 5-10 minuten werk. Tegelijkertijd blijven wij nadenken over hoe dit in de toekomst makkelijker kan.

Ja dat kan. Op onze site staat een standaard detacheringsovereenkomst die je kan gebruiken. Stem het natuurlijk wel even af met je huidige werkgever.

Nee, het platform is een initiatief voor en door gemeentelijke professionals dat niet verbonden is aan een overheidsinstelling.

Spreekt onze droom je aan en geloof je ook dat gemeentelijke professionals breder inzetbaar zouden moeten zijn dan alleen binnen de eigen gemeente? Geloof je dat het delen van expertise, ervaring en energie over gemeentegrenzen heen de toekomst heeft? En zou je daar zelf aan willen bijdragen en aan de slag willen bij andere collega gemeenten? Dan moet je je zeker aanmelden!

Met jouw aanmelding groeit onze basis om degemeentevannu.nl verder uit te werken. Hoe groter het netwerk wordt hoe krachtiger.

Wij noemen onszelf een initiatief, omdat wij dit platform hebben gemaakt vanuit het perspectief van de gemeentelijke professional. Wij zijn zelf ambtenaren in loondienst met een droom voor de toekomst, maar we hebben jullie hier allemaal heel hard voor nodig. Om dit platform echter rechtsgrond te geven hebben wij ons wel ingeschreven bij de KVK onder nummer 73662976.

Load More

Privacy

Natuurlijk mag dat, maar onze voorkeur is dat je je aanmeldt met je zakelijke e-mailadres. Aangezien wij graag alleen echte gemeente ambtenaren op onze site hebben, is het voor ons makkelijker om dit te verifiëren als jij je zakelijke e-mailadres gebruikt.

Ben je werkzaam in de regio West-Brabant? Dan is het belangrijk dat je je zakelijke e-mailadres gebruikt. Hiermee krijg je namelijk een exclusief account vanuit de pilot die we draaien met het Mobiliteitscentrum West-Brabant.

Nee, privacy is voor ons erg belangrijk. Het berichtenverkeer met gemeenten verloopt via onze website. Deze berichten blijven privé, zodat je e-mailadres afgeschermd blijft.

In de eerste fase verzamelen we zoveel mogelijk geïnteresseerde kandidaten zonder dat we de profielen openbaar maken. Zodra we echt live gaan kun jij op zoek naar opdrachten bij andere gemeenten en kunnen gemeenten op zoek naar geschikte kandidaten.

Hierbij heb je zelf de controle over de gegevens die zichtbaar zijn. Jij bepaalt wat je wil delen met de gemeenten.

Na je aanmelding zorgen wij er voor dat je gegevens bij ons in goede handen zijn. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database op de servers van onze hosting provider. Wij verstrekken jouw gegevens niet aan derden en werken volgens ons privacybeleid. Mocht je hierover toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

 

Load More

Kosten

Ja. We vragen van gemeenten die ons initiatief steunen een deelnemersbijdrage per jaar. Je zou het kunnen zien als een abonnement op dit platform. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het plaatsen van opdrachten of het matchen van kandidaten.

Deze bijdrage proberen wij zo laag mogelijk te houden. De bijdrage wordt gebruikt om dit platform verder te ontwikkelen en de komende jaren uit te laten groeien tot het grootste netwerk van gemeentelijke professionals van Nederland.

Mocht je al interesse hebben, meld je dan aan of neem contact met ons op. We willen hier nogmaals benadrukken dat wij er naar streven om met dit initiatief de kosten voor deelname voor gemeenten zo toegankelijk mogelijk te houden. Het inhuren van extern personeel is immers al kostbaar genoeg en het werven en selecteren voor tijdelijke klussen is kostbaar in geld en tijd. Met dit platform streven wij naar een toekomst waarin iedere gemeente zijn kosten kan verlagen, door de inzet van gemeentelijke professionals van collega gemeenten.

Nee. Voor jou is het helemaal gratis om onderdeel te zijn van dit platform en daarmee aan de slag te gaan bij collega gemeenten.

Load More

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op en stel je vraag aan ons.