Wie zijn wij

Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn Jethro en Mark, collega’s en initiatiefnemers van dit platform. Wij zijn net als jij gemeentelijke professionals bij een gemeente. In ons dagelijks werk zien wij veel leuke en uitdagende opgaven op ons afkomen waar wij iedere dag onze schouders onder zetten voor een beter en mooier Nederland.

Aan de andere kant zien wij ook ontwikkelingen waar wij ons zorgen over maken zoals vergrijzing, het moeizaam kunnen invullen van vacatures en het lastig kunnen vasthouden van jonge ambitieuze medewerkers. In onze ogen zijn gemeenten nog te veel naar binnen gericht voor het oplossen van deze uitdagingen, terwijl de wereld om ons heen vol potentie en energie zit. We zijn immers met ruim 160.000 collega’s.

Wij geloven niet dat inhuur meteen een oplossing moet zijn voor de uitdagingen van vandaag. Maar waar vind je dan die gemeentelijk professional die met een leuke klus jou en je collega’s even tijdelijk uit de brand helpt? Het antwoord is simpel: op degemeentevannu.nl.

Samen met Stijn, een bevriende ondernemer en platformspecialist, zijn wij aan de slag gegaan en presenteren wij met trots het snelstgroeiende online netwerk van gemeentelijke professionals van Nederland.

Met dit platform gaan wij een beweging op gang brengen van gemeentelijke professionals die naast hun vaste werkomgeving hun energie en talent willen inzetten bij een collega gemeente. Hoe meer collega’s en gemeenten er mee doen, hoe groter de beweging is die op gang komt. De energie die hierbij vrij komt is goed voor de persoonlijke ontwikkeling en helpt tevens de vele mooie gemeenten die ons land rijk is verder met hun dagelijkse uitdagingen.